Friday, September 29, 2006

TO ONEIRO TOY LAOY KAI OI ONEIRIKES KSEKWLIARES






Oneiro poy na ton dernei o pasxalhs terzhs mono o laoy mporoyse na dei (egw vlepw ton vassara na dinei penalnty sto saloni mou)giauto loipon to post auto (k auto) einai afierwmeno ston megalo karoumpalaou pou syn tis allhs perenei munhmata sms gia nea kentra diaskedashs kat'oikon (me lene lila teleis mia pipa?)

ps: parakaleisthe opws diafylaksete thn nea onomasia tou site gia evnohtous logous

euxaristw polu

to vradaki leme gia Miami Vice me galan...opoios pistos as proselthei

4 comments:

Anonymous said...

test

VASKAN said...

XAIRETIZW TO NEO AIMA THS OMADAS K ELPIZW META THN TOYRNE SOY STA VATHI THS ANATOLHS KAI THN EKPAIDEYSH SOY APO TIS KINEZES GYMNASTRIES NA EISAI ETOIMOS GIA MEGALES MAXES GIATI FETOS THA PAIKSOUME STO PRWTATHLIMA...

META APO SKLHRH PROETOIMASIA STHN ALEPOY ME DIPITA GIGAS EOMASTE ETOIMOI NA ANTAPEKSELTHOUME...

SHMERA THA ORISTIKOPOIITHEI K EPISHMA H SYMETOXH MAS...

Anonymous said...

ampalinio
palikaria prwhn sympaiktes to kserw htan htan megalh prodosia na kseniteytw gia thn patrida kai na afhsw aythn thn omada pou me toso kopo prospa8hsame na xtisoume kai pragmatika eixe tis prooptikes na paei poly mprosta.. alla h protash htan eksairetika kalh gia emena kai to blepw san ena megalo alma sthn grafikh kariera mou..
apo ekei kai pera exw na sas pw
ena syntaraktiko gegonos ka8ws loipon hmoun sto koun-kapi kai epina ton kafe mou (o manos 8a gnwrizei to meros) ksafnika arxize o kosmos mesa apo to kafe na arxizei na trexei sthn arxh nomiza oti htan seismos telika eixe arpaksei fwtia h kouzina ths kafeterias kai xesthkan oloi mhpws ekragoun oi mpoukales apo petrogazi pou eixei kai htan 12 fantasteite ti 8a ginotan.... egina louhs gia to pote thn ekana gia to autokinhto ouye pou to katalaba...
apisteuto gia prwth mera e??
pantws den eimai grousouzhs..

VASKAN said...

XAIRETIZW TON AMPALINHO POU SHMERA EMATHA PWS EXEI DWTHEI ME YPOSXETIKH METAGRAFH STO PANEPISTHMIO TOY MANOY...MH FOVASAI TIPOTA K OPOIA GNWRIZEIS NA LES PWS EXEIS GNWSTO TO MANO ME THN GLYKIA KREMA K THA SOY ANOIGOUN TA PODIA...EKRHKSH PETROGAZ??? KALO E?

PERIMENW EPITELOYS META APO 435346 MHNES POSTARISMA CREAM...